UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Ласкаво просимо на паркет
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ласкаво просимо на паркет

Ballroom e Youkoso
553
0
00
7.8
720
Історія про старшокласника на ім'я Татара Фуджіта, що незабаром має закінчити школу. Він не знає куди далі йти, хоча решта однолітків уже визначилася з вибором університетів. Хлопець не поспішає, адже є ще час на вибір, але його життя змінюється. Все починається з того, що головний герой повертається додому і на нього нападають хулігани. Вони загрожують йому смертю і вимагають віддати гроші. Хлопець передає їм свій гаманець, але хулігани не мають наміру тримати слово. Фуджіта опиняється в небезпеці, але до нього на допомогу приходить один чоловік, який виявляється вчителем бальних танців. Захистивши підлітка, той пропонує Фуджіті піти на пробний урок бальних танців.

Головний герой сумнівається у необхідності, однак у боргу перед невідомою людиною, яка врятувала його від хуліганів. Лише на один урок, після чого Фуджіта відмовиться і повернеться до звичайного життя. Ось тільки там, на бальних танцях він зустрічає свою однокласницю Шизуку, яка вже давно займається таким хобі. Побачивши її в гарному одязі, Фуджіта повністю втрачає мову і закохується. Він вирішує записатися на бальні танці та ходити туди, тільки заради одного: щоб бачити Шизуку, а також стати її партнером. Однак для цього, хлопцю доведеться пройти через багато чого: несхвалення однолітків, складні рухи та інші ситуації. Головний герой готовий на все заради кохання.

Режисер:
Ітадзу Йошимі
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Quam Project
Статус:
1 сезон 24 серія
Ласкаво просимо на паркет дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Ласкаво просимо на паркет 1 сезон 24 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent