UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » У прямому ефірі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

У прямому ефірі

On the Line
13 046
0
+931
5.4
1080
У центрі сюжету динамічного трилера «У прямому ефірі» знаходиться ексцентричний радіодіджей Елвіс Коулі. У нього цинічне почуття гумору та незалежний погляд на життя. Його програма має свій власний стиль і досить широке коло аудиторії. Він веде нічну програму «Розмови з Елвісом», куди може додзвонитися будь-який слухач та поділитися в ефірі міською новиною чи власними переживаннями, поставити підступне запитання та отримати не менш єхидну відповідь. Незважаючи на деякі специфічні риси характеру, Елвіс цікава людина і як ведучий притягує до себе людей.

На початку однієї з передач йому телефонує чоловік на ім'я Гері і повідомляє, що зараз він з пістолетом знаходиться в будинку Елвіса разом з дружиною та дочкою радіо-діджея. І в нього тільки одне бажання – зруйнувати життя Елвіса, як той якось зруйнував його. Гері вимагає того, щоб Елвіс не смів відключатися і розмовляв в ефірі з ним, а решта аудиторії слухала їхню розмову в реальному часі. Чоловік попереджає, що його вважають хворим на всю голову і він не бажає, щоби все закінчилося добре. Поліцейські перевірили будинок і підтвердили, що він порожній, а викрадач розповів, що дружина та дочка Елвіса з ним, вони плачуть та дуже налякані.

Співробітники радіостудії дослідили приміщення та переконалися, що всюди розташована потужна вибухівка, а їх самих божевільний злочинець бачить завдяки численним відеокамерам. Елвіс вимагає відпустити його сім'ю, а підступний Гері обіцяє відпустити співробітників і вбити тільки ведучого, якщо вони його знайдуть самі. Щоб врятувати близьких, радіоведучому належить зіграти у гру на виживання: герою доведеться розкрити свої найбрудніші таємниці багатомільйонної аудиторії. Єдиний спосіб перемогти у цьому протистоянні – з'ясувати особистість злочинця. Ця дуель має одне правило: не переривати ефір.

Режисер:
Romuald Boulanger
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 44 хв
Звук:
професійний дубльований
У прямому ефірі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм У прямому ефірі українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent