UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Важкий об'єкт
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Важкий об'єкт

Heavy Object
688
0
02
6.4
720
Дії відбуваються в альтернативному майбутньому, де війни між ворогуючими країнами перейшли на новий рівень. Світ поділений на чотири альянси, які суперничають між собою і які після розпаду ООН поглинули безліч країн, що існували раніше. Після винаходу надпотужної зброї, названої Об'єктом – мобільної надброньованої фортеці, що має неймовірну вогневу міць, – минуло чимало років, і всі війни сучасного світу звелися до протистояння цих унікальних бойових машин. Адже все інше озброєння стало непридатним того дня, коли на полі бою з'явився перший у світі Об'єкт, який зумів відбити напад чотирнадцяти країн і витримати пряме влучення ядерної боєголовки.
Сюжет розгортається навколо бідного студента Квінсера, який мріючи вивчитися на інженера, щоб у майбутньому мати можливість проектувати Об'єкти, вирушає на секретну військову базу, розташовану в Алясці. Там хлопець знайомиться з безвідповідальним Хейвія, вихідцем із шляхетної родини, який прибув сюди, щоб стати почесним солдатом та заробити собі шанс отримати родинний маєток. Вся військова база забезпечує підтримку величезній бойовій машині під назвою «Малюк Магнум», що керується чарівною Міліндою. Одного разу нудним армійським будням наших героїв приходить кінець, коли під покривом снігової бурі, що вибухнула, до їхньої бази підібрався ворог.

Режисер:
Ватанабе Такаші
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
двоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 24 серія
Важкий об'єкт дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Важкий об'єкт 1 сезон 24 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent