UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультсеріали » Стережіться Бетмена
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Стережіться Бетмена

Beware the Batman
343
0
00
7.3
1080
"Стережіться Бетмена" (Beware the Batman) - це захоплюючий мультсеріал з погонями, бійками та випробуваннями. Брюс Уейн має великий стан, але, незважаючи на своє багатство, він завжди прийде на допомогу тому, хто її потребує. Він бореться із лиходіями, а впізнати його можна по костюму кажана. Чорний плащ наділяє його надздібностями і захищає від ворожої зброї. Звичайно, плащ це добре, але лиходії теж йдуть у ногу з часом і тепер у них є чудове озброєння. Бетмену стало набагато важче боротися з злочинністю, що розгулялася.
Головними противниками Бетмена стали Анархіст та Сорока. Ці бандити озброєні сучасною зброєю, яка може завдати істотної шкоди героєві серіалу. Бетмену нічого не залишається, як залучити до боротьби з лиходіями Альфреда та Катану. Альфред колись був суперагентом, але вже давно працює дворецьким. Катана майстерно володіє мечем і може вразити будь-якого супротивника. Ця трійця супергероїв оголосила війну лиходіям, які тримають у страху все місто Готем. Тепер злочинцям доведеться несолодко, хоча хто знає, може й Бетмен уже не зможе впоратися із сучасною зброєю. Залишається тільки сподіватися і чекати, що герої позбавлять місто лиходіїв і подарують спокій місцевим жителям.

Режисер:
Батч Лукич, Сем Лью, Rick Morales
Країна:
Рік:
Тривалість:
22 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Сутулий Дід і Бурлачка
Статус:
1 сезон 5 серія
Стережіться Бетмена дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Стережіться Бетмена 1 сезон 5 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent