UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Скотт Пілігрим проти світу
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Скотт Пілігрим проти світу

Scott Pilgrim vs. the World
3 619
0
+99
7.5
FullHD
Екранізація одного з найбільш незвичайних коміксів. Химерне переплетення фантазій, реальності, східних єдиноборств, поп-культури, відеоігор і класичної мелодрами. Дивитися «Скотт Пілігрим проти світу» онлайн - це все одно, що стати безпосереднім учасником подій що відбуваються там. Такої кількості посилань до сучасної культури ще не було ні в одному фільмі. За сюжетом Скотт Пілігрим - звичайний канадський хлопчина, який живе зі своїм сусідом-геєм, який грає в місцевій рок-групі і тиняється без діла. Йому майже двадцять п'ять, але в душі він як і раніше вітряний підліток, який не хоче думати про майбутнє. Одного разу він зустрічає незвичайну червоноволосу дівчину, в яку моментально закохується. Незрівнянна, неповторна і чарівна Рамона Флауерс підкорює Скотта до глибини душі. Герой шукає будь-який спосіб звернути на себе увагу, але дівчина ігнорує настирливого залицяльника. Зрештою Скотт дізнається, що не можна просто так взяти і почати зустрічатися з Рамоном. Для того щоб стати її хлопцем, потрібно в чесній битві здолати сімох її колишніх бойфрендів ... Вірніше, просто "колишніх".

Режисер:
Едгарт Райт
Рік:
Тривалість:
112 хвилин (01:52)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Скотт Пілігрим проти світукадри з фільму Скотт Пілігрим проти світукадри з фільму Скотт Пілігрим проти світукадри з фільму Скотт Пілігрим проти світу
Скотт Пілігрим проти світу дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Скотт Пілігрим проти світу українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent