UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Біла Мла
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Біла Мла

Whiteout
2 737
0
+35
5.5
FullHD
Події фільму «Біла мла» ( «Whiteout») розгортаються в льодах Антарктиди. Федеральний пристав США Керрі Стетко (Кейт Бекінсейл), переживши особисту драму, тікає від своїх проблем з сонячного Маямі в холод Заполяр'я. Їй належить розібратися в низці таємничих смертей на станції «Амундсен-Скотт», початок якої поклала загибель одного з геологів. Вчені займалися пошуком метеоритів. Тіло померлого спотворене від падіння з великої висоти. Хоча його смерть виглядає випадковістю, розтин виявляє докази вбивства. Піймання серійного вбивці на Південному полюсі - випадок безпрецедентний, а між тим до настання полярної ночі вже залишаються лічені дні.
Чи встигне Керрі виявити вбивцю до того, як станцію накриє біла мла крижаної бурі? Вбивця, схоже, прораховує всі її дії наперед. До того ж, завдання ускладнюється негодою і нав'язливими переживаннями пристава. Їй доведеться перебороти свої страхи і спогади, щоб зв'язати трагічні події на полярній станції з катастрофою російського літака біля берегів Антарктики сорокарічної давності і розслідувати перший в історії крижаного континенту випадок вбивства.

Режисер:
Домінік Сена
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Біла Млакадри з фільму Біла Млакадри з фільму Біла Млакадри з фільму Біла Мла
Біла Мла дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Біла Мла українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent