UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Футурама: Велика справа Бендера
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Футурама: Велика справа Бендера

Futurama: Bender's Big Score
2 710
0
+57
7.7
FullHD
«Футурама: Велика справа Бендера!» ще один епізод із серії оригінальних, що чарують своєю безпосередністю і гумором мультфільмів про прибульців і фантастичних героїв. Цей епізод з життя команди на Планетному експресі ще цікавіший і насичений кумедними моментами.
Під час відправки вантажу на планету нудистських пляжів, підступні інопланетяни під приводом підписання петиції отримують у героїв підписи та адреси пошти, а потім організовують кібер-атаку на Планетний експрес. Вірус підпорядкування атакував Бендера. Підступні інопланетяни-нудити використовують команду для захоплення планети. Найцікавіше починається з моменту, коли за допомогою спеціального пристрою, лиходії виявляють дуже важливе татуювання-код на сідниці Фрея. Воно дозволяє подорожувати в минуле. Всі вмовляння інопланетян про те, що не слід повертатися в минуле, не допомагають. Вони відправляють в далеке минуле робота Бендера і починають грабувати великі скарбниці планети Земля, не розуміючи, що все це призведе до жахливої ​​катастрофи через порушення простору і часу. Коли прибульці нарешті розуміють, що може статися, вирішуються на вбивство Фрея.

Режисер:
Dwayne Carey-Hill
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 28 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | ISP Film
кадри з фільму Футурама: Велика справа Бендеракадри з фільму Футурама: Велика справа Бендеракадри з фільму Футурама: Велика справа Бендеракадри з фільму Футурама: Велика справа Бендера
Футурама: Велика справа Бендера дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Футурама: Велика справа Бендера українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent