UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Футурама: У дику зелену далич
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Футурама: У дику зелену далич

Futurama: Into the Wild Green Yonder
3 190
0
+1111
7.3
FullHD
Мультфільм "Футурама: В дику зелену далечінь" був створений в 2009 році кращими американськими мультиплікаторами. Режисером цієї мультиплікаційної комедії став Пітер Аванзіно. Це остання частина з досить популярної серії Футурама. Неймовірно заплутаний сюжет, багато іскрометних жартів, досить непогана графіка і шикарна озвучка - все це сприяє тому, щоб глядач отримав море задоволення від перегляду. Це творіння мультиплікації ідеально підійде для перегляду в тісному сімейному колі. У фільмі мова піде про героя на ім'я Бендер. Він до нестями любить НЕ живу жінку, а робота. Але до його величезного розчарування у неї є чоловік і вона, навіть, якщо б і хотіла, то не змогла б відповісти тим же. На Марс відправляються Фрай і Лілу, їх метою є вивчення обстановки, щоб надалі побудувати тут ціле місто, яке носитиме горду назву Марс-Вегас. Експертом при цьому виступає вчений на ім'я Фарнсворт. Його зовсім недавно підкупив багач, якого абсолютно не цікавить екологія, йому потрібні лише тільки гроші.

Режисер:
Пітер Аванзіно
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 29 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Футурама: У дику зелену даличкадри з фільму Футурама: У дику зелену даличкадри з фільму Футурама: У дику зелену даличкадри з фільму Футурама: У дику зелену далич
Футурама: У дику зелену далич дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Футурама: У дику зелену далич українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent