UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Плейбой під прикриттям
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Плейбой під прикриттям

City Hunter
3 168
0
+33
6.5
FullHD
Кращий в світі детектив і невиправний ловелас Нікі Ларсон намагається знайти вкрадені парфуми, за допомогою яких можна закохати в себе кого завгодно. Що, якщо вони потраплять в погані руки? Кримінальну екшн-комедію «Плейбой під прикриттям», натхненну японською мангою 1980-х «Міський мисливець», зняв французький режисер і актор Філіпп Лашо ( «SuperАлібі», «Superнянь»). Сам режисер зіграв детектива-спокусника, попередньо набравши вісім кілограм м'язової маси і запросивши на головну жіночу роль свою дівчину Елоді Фонтан.
Нікі Ларсон - боєць, який не падає, снайпер, який не промахується, і приватний детектив, який не програє. У нього є тільки одна слабкість, що бере верх над його розумом і силою волі, - красиві дівчата. Раз по раз елітний охоронець виявляється беззахисний перед жіночим шармом. Виняток становить тільки його вірна напарниця і сусідка Лора Марконі, з якою він навіть не намагається фліртувати, до її таємного розчарування ... Тим часом відбувається надзвичайна подія, що вимагає крайніх заходів (тобто втручання самого Нікі): зловмисники викрадають «духи Купідона», що дарують чарівну привабливість своєму власникові. З такою зброєю можна влаштувати світову катастрофу, і Нікі обіцяє врятувати всі розбиті серця, включаючи своє власне. Запрошуємо переглянути фільм «Плейбой під прикриттям» в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Філіпп Лашо
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 31 хв
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Плейбой під прикриттямкадри з фільму Плейбой під прикриттямкадри з фільму Плейбой під прикриттямкадри з фільму Плейбой під прикриттям
Плейбой під прикриттям дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Плейбой під прикриттям українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent