UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вид на вбивство
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вид на вбивство

A View to a Kill
2 189
0
+22
6.3
FullHD
Фільм "Вид на вбивство (A View to a Kill)" став останнім, в якому роль неперевершеного агента зіграв Роджер Мур - п'ятнадцятий в лінійці картин "бондіани". У цій картині агенту 007, як завжди, доводиться протистояти нечистим на руку бандитам. Цього разу в ролі бандитів виступають Макс Зорін (такий собі генетичний експеримент нацистів) і його вірна помічниця Мей-Дей (типова екстремалка, яка просто тяжіє до злочинів). У Макса є мета - стерти з лиця землі центр науково-технічних досліджень Сполучених Штатів Америки, так звана "Силіконова долина". Природно Джеймс Бонд не може залишатися осторонь. Спочатку він змушений відправитися в СРСР. І не куди-небудь, а туди, де вічні сніги і морози. Тут він стикається з серйозним угрупованням бандитів, у яких в розпорядженні і снігоходи, і вертольоти, і лижі. Після, агент 007 відправляється в столицю Франції - Париж. Наступним місцем призначення стає Сан-Франциско. Саме те, що буде відбуватися тут, на самому прославленому в усьому світі мості "Золоті ворота", вплине на майбутнє цілої держави.

Режисер:
Джон Глен
Рік:
Тривалість:
131 хвилина (02:11)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Вид на вбивствокадри з фільму Вид на вбивствокадри з фільму Вид на вбивствокадри з фільму Вид на вбивство
Вид на вбивство дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вид на вбивство українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent